52483 Reer нощна лампа коала


Производител: Reer
Модел: NEW024194
Наличност: В наличност
14.24лв.
-+

Заспивайте спокойно и сигурно

Балансираният сън е особено важен за развитието на бебетата, тъй като те обработват нови впечатления предимно през нощта. Но страхът от тъмното, дезориентацията или чувството, че са сами, могат да затруднят детето ви да получи спокоен сън.
Сладките мотиви от серията MyBabyLight придружават вашето дете в здрав сън и му дават усещане за сигурност и безопасност дори през нощта.

3 привлекателни мотиви за лека нощ

Нощната лампа вече се предлага с 3 различни мотива: луна, заек и коала(ново). Те очароват всяко дете с ярки цветове и сладки илюстрации. Те са идеалният спътник за спокоен сън. Осветената повърхност на изображението на MyBabyLights го прави декоративен привличащ вниманието не само през деня. Особено през нощта, когато навън се стъмни, те удобно осветяват нощното шкафче и вдъхновяват мечти.

mybabylight
Мека светлина за необезпокояван сън

Нощната лампа MyBabyLight създава уютна атмосфера в обстановката за сън и помага на вашето дете да потъне в дълбок и безгрижен сън. Нежното сияние на успокояващата светлина ви осигурява достатъчно яркост, за да наблюдавате детето си дори на тъмно, без да се нуждаете от друг източник на светлина. Това означава, че малките могат да продължат да спят спокойно и необезпокоявани.

Лесна и сигурна употреба благодарение на LED технологията и защитеното от деца отделение за батерии


Нощната лампа с батерии може да се използва навсякъде. Отделението за батерии е защитено през цялото време с винт, за да се попречи на децата да изследват и да проявяват любопитство.
Благодарение на модерната LED технология, тя е едновременно енергоспестяваща и безопасна. Тъй като генерира малко топлина, няма риск от възпламеняване дори при продължителна употреба.

Информация за продукта:

• Mеката светлина създава успокояваща атмосфера за сън
• Особено безопасна за деца благодарение на завинтеното отделение за батерии и устойчив на разбиване материал
• Енергоспестяваща LED технология без генериране на топлина
• Mного лесна за боравене
• Материал: пластмаса 
• Размери (ШxВxД): прибл. 8,5 см х 7,5 см х 3 см
• 2xAA батерии (не са включени), 3 V, 0.01 A / 0.03 W

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024