52401 Reer 2в1 нощна лампа сива


Производител: Reer
Модел: NEW023439
Наличност: В наличност
36.09лв.
-+

За успокояваща атмосфера при заспиване

Много често децата се страхуват от тъмнината. Тъмнината поглъща познатите черти на стаята им. Това, което преди беше добре познато, безопасно пространство, може да изглежда като извънземно и заплашително място, където чудовища дебнат под леглата и в гардеробите.

2in1 SleepLight помага на вашето дете да намери спокоен фокусен център в стаята и да осмисли заобикалящата го среда, като същевременно дава на детето усещане за комфорт и сигурност, пространство за сладки сънища.

 

2 в 1 - работи включено в ел. мрежата или на батерии и следователно може да бъде адаптиран според индивидуалните изисквания

Нощната лампа може да се използва както като мобилна нощна лампа, така и включена в контакт. Нежната и светлина създава малък светъл остров в тъмното, превръщайки детската стая в пространство на сънлив уют и комфорт.

Когато се използва като включена в контакт, тя ще осветява коридорите през нощта и ще гарантира, че детето ви намира пътя през тъмнината.

 

Мека светлина за сладки сънища

Често децата се страхуват от тъмнината. Сенките и шумовете през нощта могат лесно да изглеждат заплашителни за малък човек. SleepLight създава среда за сън, която е свободна от страх и ще помогне на детето ви да заспи. Той дава достатъчно светлина на детето ви, за да разпознае познатите характеристики на стаята и да ви позволи да проверите детето си, без да нарушава естествените модели на сън на детето ви.

 

Може да се използва като мобилна лампа с LED технология с вградена акумулаторна батерия

SleepLight може също да се използва за игра в движение или да бъде включен във вечерния ритуал за лягане. Акумулаторната батерия е инсталирана сигурно, недостъпна за малки ръце и позволява на светлината да работи часове без външен източник на захранване. Нощната лампа предлага допълнителна безопасност чрез използването на модерна LED технология. Благодарение на ниското си производство на топлина, няма опасност от запалване дори при постоянна употреба.

 

Никога не „ходете на тъмно“ със сензора за здрач

Използването на светлината в контакта позволява на детето ви да намери пътя дори извън спалнята си. С нощната лампа децата стигат безопасно до банята или спалнята на родителите си. Вграденият сензор за тъмнина кара лампата да се включва автоматично с настъпването на тъмнината. През деня светлината автоматично ще се изключи.

 

Винаги правилното ниво на яркост с регулируеми нива на яркост

Две различни нива на яркост гарантират, че нощната светлина дава точно толкова светлина, колкото е необходимо. Меката настройка на светлината създава успокояваща атмосфера, без да нарушава съня. В същото време дава достатъчно светлина за нощно хранене и смяна на пелени. Неговата настройка за по-ярка светлина позволява игра или четене.

 

Очарователен дизайн за лека нощ, предлага се в три версии

Нощната лампа се предлага в три различни цвята и дизайна: светло сиво с луна, светло синьо с овце или светло розово със семейство лисици. Така всяко дете ще намери своя любим дизайн.

Тялото със своите сладки образи го превръща в привлекателна декорация през деня. Неговите фини цветове гарантират, че нощната лампа се вписва идеално в спалнята на всяко дете.

 

Информация за продукта

 Работи на батерии или включена в мрежата

 Батерията се зарежда по време на включване

 Сензор за здрач: свети само през часове тъмнина

2 нива на яркост, топла светлина

Топла светлина 2700 K

Енергоспестяваща LED технология(0.5W), без да се нагрява

Размери: около 6 х 7,5 х 6 см

Предлага се и в 3 цвята с различен мотив

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024