52380 Reer нощна лампа със сензор


Производител: Reer
Модел: NEW023442
Наличност: В наличност
18.99лв.
-+

За по-добра ориентация в тъмното

Много деца развиват страх от тъмното в много ранна възраст. Обичайните забележителности изчезват в тъмното и познатият дом изглежда страшно, заплашително място. Това стимулира въображението на детето по негативен начин.

Нощната лампа NightGuide създава светлинна точка в тъмната среда за вашето дете - за позната среда и по-добра ориентация.

Излъчва мека светлина

за по-малко страх и повече ориентация

Независимо дали в детската стая или в тъмния коридор - NightGuide ви придружава безопасно през нощта. Когато се използва в детската стая, нощната светлина осигурява достатъчно яркост, за да премахне страха на детето ви от тъмното, без да нарушава съня.

Светлината е и практична помощ извън детската стая. Той нежно осветява тъмната среда и позволява на детето ви да овладее пътя до тоалетната без страх, дори през нощта.

 

Автоматично включване и изключване

NightGuide е оборудван със сензор за здрач. Така че не е нужно да търсите превключвателя за включване, защото благодарение на сензора светлината се активира автоматично веднага щом започне да се стъмнява. След това свети цяла нощ, докато отново стане достатъчно ярко и се изключва - до следващата вечерна употреба.

 

Универсална употреба

Тип Шуко – я прави подходяща универсална за всякакви контакти в Европа. А благодарение на дискретния дизайн се вписва във всеки интериор.

 

Информация за продукта

Осигурява ориентация през нощта

Сензор за здрач: светва само когато е тъмно

Топла светлина (цвят на светлината: прибл. 3000 K)

Енергоспестяваща LED технология без генериране на топлина

Подходящ за почти всички конвенционални контакти

Размери: 6 х 9,5 х 5,5 см

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024