52100 Reer Starlino проектор


Производител: Reer
Модел: NEW022406
Наличност: В наличност
31.34лв.
-+

Заспи под звездното небе !

Един балансиран сън е особено важен за развитието на децата, защото новите впечатления се обработват особено през нощта. Но не само един приключенски ден, но и страхът от тъмнината може да попречи на малките авантюристи да заспиват.

Starlino, звездният проектор придружава малкото ви в страната на сънищата и осигурява чувство за безопасност и комфорт през нощта.

Искряща светлинаЗвездна проекция с промяна на цвета

Starlino проектира успокояващ звезден образец върху тавана и създава вълшебна атмосфера в детската стая. Благодарение на автоматичната промяна на цвета, звездното небе плавно превключва между червено, зелено и синьо. Ако желаете, любимият цвят на детето може да бъде зададен с функцията за заключване. Благодарение на 3 различни нива на яркост, интензивността на звездната проекция може да се адаптира индивидуално.

Мека светлина за ориентацияБлагодарение на функцията за бяла светлина

Звездният проектор е допълнително оборудван с режим нощна светлина. При тази настройка проекторът свети отвътре навън и по този начин осигурява меко бяло осветление за ориентация. Освен това, докато използвате функцията за ориентиране, цветното звездно небе също блести.

Гъвкаво и безопасно използванеБлагодарение на работата на уреда с батерии

Светлината на нощната лампа се захранва с батерии. Благодарение на фиксираното отделение, нощната лампа е безопасна за деца. Дори продължителното използване не създава опасност от развитието на топлина, благодарение на модерната LED технология.

ЕнергоспестяващаLED технология и функция Таймер

Благодарение на енергоспестяващата LED технология, нощната светлина има умерена консумация на енергия. Така едно зареждане на батерията осигурява много просветни нощи. Благодарение на опционалната функция таймер, Starlino автоматично се изключва след около. 30 минути и по този начин запазва батерията.

Детеайли за продукта

Успокояваща проекция на светлината със звездно небе и промяна на цвета

Режим нощна светлина: нежна, бяла нощна светлина с цветна звезда

Енергоспестяваща LED технология

Три избираеми нива на яркост

Опция таймер: 30 минути

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024