52010 Reer лампа за кърмене


Производител: Reer
Модел: NEW023433
Наличност: В наличност
20.89лв.
-+

Мека приятна светлина за успокояваща атмосфера

Ако бебето огладнее през нощта, често се налага да запалите лампа, за да се ориентирате в тъмното, за да приготвите го за кърмене. Доста често, така и майката и бебето се разсънват.

Светодиодната лампа за кърмене Mummy&Me от REER е идеалният източник на светлина за кърмене през нощта. Защото предпазва уморените очи на родителите и осигурява достатъчно светлина, за да осигури ориентация в тъмното.

 

Може да се използва гъвкаво

Независимо дали като неподвижна светлина, като лампа за четене на приказки преди лягане или като ориентираща светлина по пътя към детската стая - Mummy&Me има широка гама от приложения. Благодарение на регулируемата осветеност, тя не само осветява пътя ви в тъмното, но също така осигурява достатъчно светлина за смяна на пелената през нощта, без да се налага да включвате основното осветление. Това поддържа детето ви в „полузаспало състояние“.

За захващане или паркиране

С монтажната щипка 2в1, неподвижната светлина може да се използва както свободно стояща, така и закачена и намира място точно там, където е необходимо.

Голямата основа от долната страна на скобата позволява безопасно поставяне на плоски повърхности. Ако наблизо няма подходящо място, неподвижната светлина може да бъде прикрепена към рафто или плот със скобата. Големият ъгъл на отваряне я прави детска игра за закрепване към по-широки мебели и маси за повиване.

Индивидуално адаптивни към вашите нужди

Със своята жълта топла светлина създава меко осветление в тъмното. Идеална за чувствителни детски очи и уморени очи на родителите. За да адаптирате светлината точно към вашите нужди, неподвижната лампа Mummy&Me е оборудвана с два светодиода за различни нива на яркост. С простата работа с един бутон можете да зададете желаната яркост индивидуално според настроението, нуждите и ситуацията.

Запалете точно там, където имате нужда!

благодарение на гъвкаво регулируемата гъша врата

Гъвкавата шия позволява прецизно регулиране на светлинния поток, точно според вашите нужди. Така че винаги имате светлината точно там, където имате нужда. Като обърнете източника на светлина от вас, можете също да създадете индиректно осветление.

 

Почти безкраен живот

Благодарение на LED технологията, лампите имат експлоатационен живот до 100 000 часа. Благодарение на ниското нагряване на светодиодите, няма риск от запалване дори след по-дълги периоди на употреба. Особено полезно, ако заспите с включена лампа.

Лампата за кърмене работи с батерии и е безжична. Следователно може да се използва гъвкаво и няма риск от спъване в лежащи наоколо кабели.

Спецификация

2 избираеми нива на яркост

Гъвкаво рамо

Поне 20 часа живот на батерията

Включени батерии

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024