46147 Reer универсална преграда за врата с дупчене дървена


Производител: Reer
Модел: NEW023737
Наличност: В наличност
122.55лв.
-+

Предпазва от опасни инциднти у дома.
Веднага след като малките започнат да пълзят, те искат активно да изследват заобикалящата ги среда. На тази възраст обаче децата все още не могат да разпознават и преценяват правилно опасностите.

За съжаление това често води до леки и по-големи аварии.

За да могат най-малките да изследват света безгрижно, тяхната среда трябва да е подходяща и с правилните предпазни мерки.

Предпазната преграда с пробиване ви помага да обезопасите надеждно стълбищните зони, да предотвратите опасни падания и да създадете защитена среда за любимия ви.

Лесна конструкция
Благодарение на практичната система за заключване получавате комплект от всичко необходимо, който можете да сглобите сами. Опаковката е компактна и модулната система спестява до 60% отпадъци от опаковъчни материали. По този начин допълнително допринасяме за опазването на околната среда.


Благодарение на модулния принцип предпазната решетка бързо и лесно е готова за употреба.

Готовата решетка може да бъде прикрепена към желаното място бързо и лесно само с няколко лесни стъпки.

Без ограничители и пълна ширина на преминаване

Благодарение на фиксираната винтова връзка към стената, преградата не изисква рамка (както голяма част от преградите със скоби). Особено стълбищата липсата на долна релса позволява безпрепятствано преминаване. Това означава, че няма допълнително спъващо стъпало и преградата е особено подходяща за закрепване на горния край на стълбите. Освен това се запазва цялата ширина на коридора, тъй като не са необходими странични релси за затягане, които биха стеснили прохода.

Сигурна защита за децата 


За да се осигури сигурно заключване, което е непреодолимо за малките изследователи, предпазната врата е оборудвана със заключващата система

Simple-Lock - механизъм за двойно отваряне. Това означава, че трябва да се извършат 2 действия едновременно, за да се отключи решетката на вратата.

Въпреки това възрастните могат да го отворят бързо и само с една ръка. Просто натиснете резето надолу и повдигнете решетката настрани, след което решетката може да се отвори със замах.

Различни начини на употреба


Защитната преграда е здраво завинтена към стената. Това я прави особено подходящ за обезопасяване на стълбища, тъй като точно в тези зони трябва да разчитате на сигурна основа.

Благодарение на широкия диапазон за регулиране на ширината от 63 - 103,5 см, преградата може да се използва на много различни места с различна ширина без допълнителни модули. Освен за стълби, може да се използва и за обезопасяване на врати или по-широки проходи.

Дизайн отговарящ на европейските стандарти


Винтовата преграда съчетава всички съответни аспекти на безопасността, които трябва да се вземат предвид при защитните решетки. С височина от 75 см и без напречни греди, които могат да се използват като помощни средства за катерене, тя прави изключително трудна за катерене от малки деца.

Нейните затворени и заоблени форми предотвратяват пролуките при прищипване в цялата област на решетката и по този начин предпазват от прищипване на пръсти дори в областта на пантите.

Освен това са използвани само нетоксични, устойчиви на слюнка и пот материали, които са класифицирани като 100% безвредни за контакт с деца.

Простата структура, която поддържа монтаж без грешки, гарантира безопасна употреба в съответствие със стандарта EN 1930:2011.

 

Отваряне в двете посоки

Благодарение на фиксираната винтова връзка чрез стенна панта, преградата може да се отваря и в двете посоки.

Това означава, че вратата винаги може лесно да се отвори по посока на движението.

При използване на стълбища обаче силно препоръчваме преградата винаги да се отваря в посока обратна на стълбите, за да се минимизира рискът.

В комплекта е включен ограничител за посока за безопасно използване на стълби, който може да се отвори само на една страна, когато се използва.

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024