46137 Reer универсална преграда за врата с натиск дървена


Производител: Reer
Модел: NEW023734
Наличност: Изчерпанa
141.55лв.
-+

Предпазва от опасни инциднти у дома.
Веднага след като малките започнат да пълзят, те искат активно да изследват заобикалящата ги среда. На тази възраст обаче децата все още не могат да разпознават и преценяват правилно опасностите.

За съжаление това често води до леки и по-големи аварии.

За да могат най-малките да изследват света безгрижно, тяхната среда трябва да е подходяща и с правилните предпазни мерки.

Преградата със скоби и винтове не само ви помага да обезопасите надеждно стълбищните зони и по този начин да предотвратите опасни падания, но и помещения, в които има потенциални източници на опасност за вашето дете (напр. остри предмети, лекарства, почистващи препарати, печки и др.) за които го правят недостъпен за малките. За защитена среда за вашето съкровище.

Лесна конструкция
Благодарение на практичната система за заключване получавате комплект от всичко необходимо, който можете да сглобите сами. Опаковката е компактна и модулната система спестява до 60% отпадъци от опаковъчни материали. По този начин допълнително допринасяме за опазването на околната среда.


Благодарение на модулния принцип предпазната решетка бързо и лесно е готова за употреба.

Готовата решетка може да бъде прикрепена към желаното място бързо и лесно само с няколко лесни стъпки.

Без ограничители и пълна ширина на преминаване

Защитната преграда съчетава всички предимства на преградите с винт и скоба. За разлика от други модели, тази решетка е без рамка. Тя се завинтва здраво към стената, което я прави идеална като врата за стълбище. Липсата на долната релса позволява без препядствено преминаване. Това я прави особено подходяща за закрепване в горния край на стълбите.

Освен това се запазва цялата ширина на коридора, тъй като не са необходими странични релси за затягане, които биха стеснили прохода.

Бърз монтаж без пробиване и завинтване

Изключително подходяща за преграждане на врата или други проходи към потенциално опасни за децата места. Без използването на каквито и да било инструменти, преградата просто се захваща в прохода - и готово.

Този начин на поставяне не поврежда рамката на вратата и не оставя грозни белези, ако решите да я свалите.

А за да се отключи, решетката просто се повдига от скобите.

Сигурно затваряне безопасно за деца
За да се осигури сигурно заключване, което да е непреодолимо за малките изследователи, преградата е оборудвана със заключваща механизъм - система Active-Lock.

Това означава, че трябва да се извършат 2 действия едновременно, за да се отключи решетката на вратата. А възрастните могат да я отворят бързо и само с една ръка. Просто задръжте натиснати страничните бутони и повдигнете дръжката нагоре и преградата е отключена.

Много възможности за употреба


Защитната преграда може да се завинти или закрепи към стената. С фиксираната винтова връзка към стената е особено подходящ за осигуряване на стълби, тъй като точно в тези зони трябва да разчитате на сигурно захващане. Благодарение на лесно регулируемата ширина от 63 - 106 см, преградата може да се използва на много различни места с различна ширина без допълнителни модули- идеална, например, за блокиране на по-широки проходи.

 

Дизайн, отговарящ на европейските стандарти за безопасност
Скобата и винтовата преграда комбинират всички съответни аспекти на безопасността, които трябва да се вземат предвид при защитните решетки.

С височина от 72 см и без напречни греди, които могат да се използват като помощно средство за катерене, това прави изключително трудно прекатерването от малки деца.

Нейните затворени и заоблени форми предотвратяват пролуките при прищипване в цялата област на решетката и по този начин предпазват от прищипване на пръсти дори в областта на пантите.

Използвани са само нетоксични, устойчиви на слюнка и пот материали, които са класифицирани като 100% безвредни за контакт с деца.

Простата структура, която поддържа монтаж без грешки, гарантира безопасна употреба в съответствие със стандарта EN 1930:2011.

Възможност за отваряне в двете посоки

Благодарение на фиксираната винтова връзка чрез стенна панта, преградата може да се отваря и в двете посоки. Преградата винаги може лесно да се отвори по посока на движението.

При използване за обезопасяване на стълбища обаче силно препоръчваме преградата да се отваря в посока обратна на стълбището, за да се минимизира рискът.

За да се случи това е включен и ограничител за безопасно използване на стълбища. Когато се използва, той позволява отваряне само на едната страна.

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024