36cm Музикална кукла с меко тяло Rabbit 6293


Производител: Tutu love
Модел: M110791
Наличност: В наличност
22.10лв.
-+

Музикалната Мека Кукла "Rabbit 6293" представлява чаровна и обичана играчка, създадена с внимание към детайлите и удоволствие за малките деца. С височина от 36 см, това сладко бебе е облечено в мека пижамка и носи нежна лента за глава, което добавя допълнителен шарм към играта.
Основни Характеристики:

  • Музикална Функция:
  • Куклата разполага с 10 музикални функции, част от които : да плаче,да казва мама,тате,чао, и др..Функцията се активира чрез леко натискане на определената част от тялото.
  • Мека и Обичана:
  • Изработена от висококачествени материали, куклата е мека и приятна на допир. Това я прави подходяща за нежни обичания и игри.
  • Специални Аксесоари:
  • Към куклата е включено малко бебешко шише, което детето може да използва при игрите си. Освен това, комплектът включва и дрънкалка, която подпомага развитието на сетивата на детето.

Идеален Размер:
С височина от 36 см, този размер е идеален за малките ръце на бебето, позволявайки му лесно да обича и държи куклата.


Цветове и Дизайн:
Облечена в мека и цветна пижамка, куклата привлича вниманието със своите ярки и радостни цветове. Дизайнът на лентата за глава добавя допълнителен елемент на визуалната привлекателност.

Музикалната Мека Кукла "Rabbit 6293" не само предлага на децата удоволствие от игра, но и стимулира техния сетивен опит и развитие. Тази кукла е прекрасен подарък за бебета и малки деца, предоставяйки им уют и радост в техните първи години.

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024