36cm Кукла с аксесоари Grey 6286


Производител: Tutu love
Модел: M110788
Наличност: В наличност
23.79лв.
-+
Бебе Кукла "Grey 6286" е прекрасен приятел за всяко малко момиче или момче. С височина от 36 см, тя предлага нежна и реалистична играчка, която стимулира въображението и грижата за малките деца.
Бебешка Шапка и Пижама: Куклата е облечена в мека и удобна бебешка пижама, която я прави идеална за обичайния сън и игри през целия ден. Симпатичната бебешка шапка придава на куклата още по-чаровен вид.
Реалистични Детайли: Изработена с внимание към детайлите, куклата представя реалистично изглеждащо бебе с изразително лице , ръце и крака. Тя е идеална играчка за гушкане.

Аксесоари за Хранене и Грижа: В комплекта са включени аксесоари за хранене, които правят грижата за куклата още по-забавна. Това включва :купичка с вилица и лъжица, шише, памперс и гащички, които са подходящи за ролеви игри .

Удобни Материали: Куклата е изработена от висококачествени материали, които я правят приятна на допир и лесна за обличане. Тя съчетава издръжливост с качествен дизайн.

Стимулира Играта на Ролеви Сценарии: Благодарение на реалистичния дизайн и аксесоарите, куклата подпомага развитието на социалните умения и стимулира играта на ролеви сценарии, където децата могат да се научат на базови грижи и отговорности.

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024