32069 Reer протектори за контакти 20 бр, прозрачни


Производител: Reer
Модел: NEW024029
Наличност: В наличност
18.99лв.
-+

Малък и ефективен - за защита срещу електрически инциденти

Контактите са особено привлекателни за малки деца. Ако малките влизат в контакта с пръсти или остри предмети, електрически инцидент може да доведе до тежки изгаряния и сериозни наранявания. Следователно добрата защита на контакта е една от най-важните мерки за осигуряване на безопасност на дома за децата.

Нашата защита на контакта позволява надеждна защита срещу опасни електрически инциденти и прави дома ви малко по-безопасен.

Отворите на контакта се освобождават само когато двата контактни щифта на щепсела се натиснат във вдлъбнатините на предпазната ключалка за деца и се завъртят едновременно. Това означава, че защитата на гнездото не може да се отвори с карфици или игли за плетене. Когато щепселът бъде изваден, защитата на контакта се затваря автоматично. Така че, ако детето ви извади щепсела, механизмът се затваря сам и контактът също е незабавно защитен.

Благодарение на прозрачния вид и бялата залепваща лента, протекторът на контакта е визуално напълно незабележим и се вписва хармонично във всяка среда. Неговият семпъл дизайн също не позволява защитата да привлече вниманието на вашето дете и по този начин да събуди интереса му към контактите.

Информация за продукта

  • може да се отключи само с щепсел
  • затваря се автоматично, когато щепселът бъде изваден
  • бърз и лесен монтаж чрез залепване
  • Размери: 3.2см х 3.6см
  • Цвят прозрачен
  • Съдържание: 20 броя

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024