31cm Кукла със стетоскоп и звук Dotts 6819


Производител: Tutu love
Модел: M110786
Наличност: В наличност
18.85лв.
-+
Тази изключително реалистична Кукла Бебе "Dotts 6819" предоставя на децата възможността да се насладят на уникално лекарско преживяване. С височина от 36 см, тази кукла не само е подходяща за игра, но и учи децата за грижата за бебета и процесите в околния свят.

Основни Характеристики:
Височина 36 см: Идеален размер за децата, който позволява лесно захващане и манипулиране на куклата.
Реалистични Детайли: Куклата е изработена с внимание към детайлите, с живописен и деликатен външен вид, който я прави максимално реалистична.
Аксесоари за Лекар: В комплекта са включени бебешки аксесоари, вдъхновени от медицинската грижа за бебета. Това включва бебешка бутилка, термометър, шприц и други.
Стетоскоп със Звук: За по-реалистично преживяване, комплектът включва стетоскоп със звук, който реагира на приложено към гърдите на куклата. Това позволява на децата да изпитат удоволствието от "слушането" на бебешките сърцебиене.
Интерактивни Игри на Лекар: Децата могат да се забавляват, играейки лекар с тази кукла и аксесоарите. Това е отличен начин да се насърчи въображението и ролята на децата.
Възможност за Обучение: През играта, децата могат да научат за грижата за другите и да разберат основите на медицинската грижа.

Тази кукла предоставя не само вълнуващо забавление, но и възможност за обучение и развитие на социални умения през ролята на лекар.

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024