31cm Кукла с гърне и биберон Blue 6813


Производител: Tutu love
Модел: M110783
Наличност: В наличност
20.00лв.
-+
Кукла "Blue 6813" е сладко и реалистично бебе с височина 36 см, което предоставя на децата вълнуващо преживяване с много игрови възможности. Облечено е с тениска и панталонче, които не само подчертават сладката визия на бебето, но и предоставят на малките родители възможността да учат за обличането и комбинирането на дрехи.Характеристики:Реалистичен Дизайн: Кукла "Blue 6813" е изработена с внимание към детайлите ,която придава усещане за реализъм и приятна на допир.Сладък и Удобен Комплект за Обличане:Тениската и панталончето са обичайно и удобно облекло, което позволява на децата да учат за обличането и изразяването на стил.

Лента с Панделка за Глава:Към комплекта е включена и сладка лента с панделка за глава, която придава на куклата завършен и модерен вид.

Бебешки Аксесоари за Хранене:В комплекта са включени бебешки аксесоари за хранене, които позволяват на децата да се грижат за своята кукла, използвайки бебешки биберон, шише и лигавник.

Гърне в Комплекта:За усъвършенстване на ролевите игри, в комплекта влиза и гърне, което предоставя реалистичен елемент към грижите за бебето.

Кукла "Blue 6813" е идеалната играчка, която не само подпомага развитието на грижливост и творческо мислене, но и предоставя на децата множество възможности за забавление и обучение.

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024