31CM КУКЛА С АКСЕСОАРИ ЗА ХРАНЕНЕ и къпане 6803


Производител: Tutu love
Модел: M110779
Наличност: В наличност
23.01лв.
-+

Да ви представим "Мека Кукла Бебе  6803"с височина 36 см, облечена в удобна пижамка и сладка шапчица за глава.
Тази очарователна кукла е създадена с внимание към детайлите, предназначена да стане любим играчен приятел за вашия малък експлоратор.
Основни Характеристики:

Мек и Обичан: С "Мека кукла бебе 6803" всяко докосване е меко и приятно. Тя е идеалният спътник за вашето бебе, предлагайки уют и удоволствие.Пижамка и Шапчица: Куклата е облечена в сладка пижамка с удобни копчета за лесно обличане и сваляне.Симпатичната шапчица придава допълнителен шарм на визията на куклата.Аксесоари за Къпане:В комплекта са включени бебешки аксесоари за къпане, включително миниатюрна вана, гъба и бебешки гели. Това прави играта с "Съничка" още по-реалистична и забавна.Аксесоари за Хранене:Комплектът включва и бебешки аксесоари за хранене, като биберон, бутилка и малка лъжичка. Децата могат да научат за грижите за бебета и да се забавляват, играейки с тези аксесоари.

Подходяща за Обичане и Грижи: Мека кукла "6803"не е само играчка, но и прекрасна учебна платформа. Децата могат да практикуват грижи, да учат за хигиената и да създават ролеви сценарии с тях."Мека кукла 6803" е не просто кукла, а пълноценен приятел, готов да се впусне в различни приключения и учебни моменти с вашето дете.

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024