31cm Кукла с аксесоари и раница Owl 6806


Производител: Tutu love
Модел: M110780
Наличност: В наличност
25.00лв.
-+

Добре дошли в света на сладките моменти с нашето чаровно "Бебе Owl 6806" - кукла, която обича играта и приключенията. Тази изключително реалистична кукла предлага на вашето дете нежна компания и вълнуващо изживяване.Характеристики:Размери и Външен Вид:"Бебе Owl 6806" е висока 36 см и е изработена с голямо внимание към детайлите. Тя е облечена в сладка тениска и панталонче, които подчертават нейната уникална личност. Лентата с панделка за глава допълва нейния невероятен стил.

Меки и Нежни Материали:Куклата е изработена от висококачествени материали, които я правят мека и приятна на допир. Това осигурява на детето удоволствие от обичане и гушкане с любимата си играчка.

Аксесоари и Раничка:Към "Бебе Owl 6806" са включени различни бебешки аксесоари, които обогатяват игровия процес. Купичка,бебешки лигавники играчки са само част от изненадите, които допълват въображението на детето.

Раничка за Съхранение:За удобство и лесно пренасяне, в комплекта е включена и специална раничка за съхранение. Така детето винаги може да носи своето любимо бебе със себе си и да споделя радостта с приятели.

Развиваща Забава:"Бебе Owl 6806" не само е чудесна играчка за обичане, но и стимулира въображението и социалните умения на детето. Играта с нея предлага възможност за развитие на грижата и вниманието.

С тази кукла-бебе всеки момент става специален и магичен. Предоставете на вашето дете невероятно пътешествие в света на играта и нежността с тази чаровна кукла.

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024