23022 Reer комплект 5 лъжички за хранене


Производител: Reer
Модел: NEW023702
Наличност: В наличност
6.64лв.
-+

Бебешкото пюре - лесно и безопасно

23022_BabySpoon-F%C3%BCtterl%C3%B6ffel_1

От 5-ия или 6-ия месец от живота бебето интересът към твърдата храна се увеличава. Сега е подходящото време за първата каша или пюре. Но както много други неща, яденето с лъжица първо трябва да се научи. Тъй като децата все още не са запознати с лъжицата, малките в началото ще я хапят или дори смучат, поради което специалистите препоръчват използването на специални бебешки лъжици.

Тази бебешка лъжичка е специално създадена за бебета и ви подкрепя при първите хапки. 

Идеална за устата на малкото бебе, благодарение на тясната, плоска форма

Формата на лъжичката е такава, че пасва дори на най-малката бебешка уста.

Тъй като небцето, венците и устните на бебетата и децата все още са много чувствителни, особено важно е детето ви да не може да се нарани, когато се храни. Благодарение на заоблените ръбове, това лесно се предотвратява.

Лесна за използване

Благодарение на дългата дръжка и ергономичната форма лесно можете да храните бебето от дълбоки купички или директно от бурканчето с пюре. 

Качество и безопасност тестван според строги стандарти за тестване

За да се осигури максимална защита на бебетата и малките деца, продуктите на reer се проверяват според строги стандарти за тестване. Продуктите минават не само вътрешни тестове, но също така се изследват от независими институти. Предпазната лъжица е тествана в съответствие със стандарта EN 14372. Този стандарт определя изискванията за безопасност за материалите, конструкцията, покритието, опаковките и етикетите на приборите за хранене и съдовете за деца. Само бебешки лъжички, които са тествани в съответствие с този стандарт, могат да се използват безопасно и без колебание.

Нашата бебешка лъжичка е изработена от безопасна за хранене пластмаса, не съдържа BPA и не съдържа малки части, които могат да бъдат погълнати. Може да се почиства в съдомиялна машина и по този начин остава хигиенично чист за дълъг период от време.

Спецификация:

Изключително дълга дръжка

Тясна форма, подходяща за малката бебешка уста

Висококачествена пластмаса, безопасна за храна, без BPA

Подходящо за съдомиялна машина

Отговаря на стандарта за безопасност EN 14372

Съдържание: 5 бр с различен цвят

23022_babyspoon-f%C3%BCtterl%C3%B6ffel_3

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024