Последвай ни

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на продукти за бременни и бебета

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Как да тълкувате сънища по време на второто тримесечие от бременността

Как да тълкувате сънища по време на второто тримесечие от бременността

Ако имате странни сънища, които може да включват или да не включват по някакъв начин растящи коремчета и бебета, то не се притеснявайте. Вероятно мислиш повече за променящото се тяло и чувстваш смесица от тревоги и въодушевление поради това, че ще ставаш майка.

Въпреки това, ако се притеснявате от странните си сънища, говорете за тях с партньора или друг член от семейството, или с приятел.

Макар че е невъзможно да се предвиди какви сънища ще се появат, то определени картини са характерни за определени фази от бременността. Запознайте се с най- характерните за второто тримесечие от бременността.

Защо сънувам животни?

В тази фаза от бременността е нормално да сънувате животни-бебета, например малки кученца, котенца и други. Често те са пухкави и симпатични, но някога може да изглеждат доста плашещи.

Зависи как се чувствате във връзка с бременността, партньора си и ситуацията. Експерти казват, че сънуването на животни, които са нежни и любящи в съня, е отражение на добра координация между сънуващия и инстинктите. Животните в съня могат да варират от морски създания до бозайници на сушата, повтаряйки дългия път на древните ни предшественици.

В други случаи може да сънувате нероденото си дете. Чувствата ви относно бебето в съня може да разкрият нещо за това как възприемате раждането и майчинството на този етап от бременността.

Защо имам еротични сънища?

Някога може да се събудите след див, чувствен сън, свързан с бивше гадже или друг приятел от мъжки род. Не се панирайте. Това е нормално.

Еротичните сънища са по- вероятни с нарастването на вашите мерки и по- скоро са характерни за периода от шестия месец нататък. Често те са отражение на притесненията ви във връзка с променящите се форми на тялото и как това се отразява на сексуалния живот.

Разбира се, сексът е доста по- тромав през последните месеци от бременността. Ако ви липсва редовността, разнообразието или интензивността на секса от периода преди забременяването, то вероятно компенсирате това чрез сънищата си.

Или може би се чувствате несигурни относно това как изглеждате. Може да ви сполетяват безсънни нощи или да усещате, че нямате контрол над променящото се тяло. Еротичните сънища просто ви дават гаранция за това, че все още сте секси и привлекателна.

Защо имам кошмари, в които съм уязвима?

Може да бъдете измъчвани от кошмари, че партньорът ви има любовна афера. Може да виждате дори странни жени, които му се предлагат. Подобни сънища разкриват вашето усещане за несигурност относно това да задържите любовта на партньора си в период на големи промени.

Нормално е да се чувствате уязвими по време на бременност. По зависими сте от всякога от благоразположението и подкрепата на всички около вас, особено на партньора. Не е изненадващо, че изпитвате страх.

За повечето жени, за щастие, несигурността е неоснователна и отминава. Всъщност, преминавайки през периода на подготовка и раждане на бебето, е много вероятно още повече да се сближите с партньора си.

Свързани публикации
Коментари
Напиши коментар
Популярни категории
Козметични марки бременни и бебета
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2023