Електрическа помпа за изцеждане на кърма Avent Comfort


Производител: Avent
Модел: 1
Наличност: В наличност
297.00лв.
-+

Електрическа помпа за изцеждане на кърма Avent Comfort е изключително ценен аксесоар в помощ на кърмещите майки. Създаден е за максимално удобство на майката, която може удобно да седи облегната назад, докато помпата върши сама своята работа. Помпата разполага с масажиращ уплътнител с меки зони, които създават топло усещане върху кожата, като стимулират кърмата.

Помпата е създадена с три степени на настройки за изцеждане, които определят различна бързина на помпене и дълбочина на вакуума. Първоначално се стартира с режим на лека стимулация, за да започне плавно изцеждане. Лесно и удобно почистване с вода или в миална машина, както и стерилизиране на всички части с изключение на електрическите. Може да работи и с батерии. В комплекта са включени също шише и биберон.    

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Детайли: лесно изпомпване с натискането на един бутон. Позволява да се настаните удобно назад, докато помпата работи. Специална извивка позволява лесното навлизане на млякото от гърдата към бутилката.

Цената за доставка ще бъде автоматично изчислена при приключване на поръчката.

Подобни продукти

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024