Последвай ни

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на продукти за бременни и бебета

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Направете дългото пътуване с кола по- поносимо

Направете дългото пътуване с кола по- поносимо

Скорошно излседване разкрива истинските причини защо по- дългото пътуване с кола може да се превърне в непоносимо преживяване и как можете да се погрижите семейството да остане щастливо по време на път по различни дестинации.

Знаем, че пътуването с деца може да бъде доста мъчно, особено когато имате повече от едно, а непрекъснатите караници между децата в колата са източник на стрес по време на дълги преходи с кола. Това е почти неизбежно, но осигурявайки някакво забавление на децата, може да огранични караниците между тях.

Освен това е установено, че 72% от самите родители се карат помежду си по време на път, така че ако вие го правите- изглежда, че и за децата е нормално явление.

Ако искате спокойно пътуване, се уверете, че няма да объркате пътя, ако отивате на непознато място, за да избегнете излишен стрес.

Вероятно децата ще ви задават въпроса „пристигнахме ли вече?“ още на десетата минута от пътуването. И ако това не е достатъчно, то 57% от участниците в изследването споделят, че децата им задават този въпрос поне 6 пъти по време на двучасово пътуване. Осигурявайки им достатъчно неща за забавление и за отвличане на вниманието, може да направи пътуването по- поносимо.

Уверете се, че всеки е отишал до тоалетна преди да тръгнете, че сте взели достатъчно храна, напитки и игри, пъзели и всякакви занимателни неща. Уверете се също, че всеки е зареден с музика (ако децата са по- големи) или че радиото работи поне за част от пътуването. Възможно е да има моменти на обостряния, но  поне може да ги ограничите до минимум.

Тагове: деца, пътуване
Свързани публикации
Коментари
Напиши коментар
Популярни категории
Козметични марки бременни и бебета
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2023