Защита на личните данни

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

1. Регистрация на потребител и защита на личните данни

Нашите клиенти се разделят на: регистрирани и нерегистрирани (гости).

Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.
Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от нас да бъде закрит техният потребителски профил.

Ние няма да предоставяме личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.

Ние не събираме директно "чувствителна" информация (данни на кредитни и дебитни карти), а препращаме клиента към защитени със сертификати системи за онлайн разплащания, така че да се гарантира сигурността в процеса на пазаруване.


2. Вашите лични данни

Когато поръчвате продукти от нашия сайт, ще бъде необходимо да осъществите процес на вписване на определена лична иформация. Тя трябва да бъде пълна и точна, като не позлвате чуждо или фалшиво име или име, за което нямате изрично съгласие да ползвате. Ние обработваме Вашите лични данни в съответствие със Закона за защита на личните данни.

3. Каква информация събираме

Когато се регистрирате в нашия сайт или правите поръчка, ние можем да изисвкаме Вашето име, адрес, тел. номер, данни на кредитна/ дебитна карта.

4. За какво използваме Вашите данни

-          Да обработваме Вашите поръчки, да доставяме продуктите, да обработваме Вашите плащания и при необходимост за връщане и подмяна на стоката;

-          Да комуникираме с Вас по повод поръчката и доставката на продукта;

-          Ако се свържете с нас, може да запазим информация за протеклата комуникация.

Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2018