Малтан маз

Малтан маз

Производител: Naturpharma
Модел: 21
Наличност: Изчерпанa
17.15лв.
-+

Малтан маз е козметичен продукт, който защитава зърната на гърдите по време на бременността и при кърмене. Този продукт повишава еластичността на кожата на гърдите, като я заздравява. Подпомага процеса на кърмене.

Употреба при:

подготовка на зърната на гърдите за предстоящия период на кърмене;

грижа за гърдите по време на кърмене;

предпазване от развитие на мастити;

ускорява заздравяването и епителизацията при лющене, одраскване или при вече образувани рагади на зърната и кожата около тях.

 

Нанасяне: подготовка на зърната преди раждане: нанасяне около 2-3 см от мазта два пъти на ден с леки масажни движения. Не е необходимо да отмивате.

След раждане, по време на лактация: нанасяйте по 2-3 см след всяко кърмене, направо върху кожата и втривайте с нежни масажни движения или нанесете Малтан маз върху стерилните компреси/подложки, които използвате. Преди следващото хранене, не е необходимо да отмивате.

За да подготвите добре зърната на гърдите за периода на кърмене, се препоръчва използването на продукта да започне два месеца преди раждането (за заздравяване на зърната).

Не съдържа ароматизатори и консерванти. Без риск от алергични реакции.    

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА
Съдържа: Активни съставки: Вода, Глюкоза, Течен парафин, Вазелин, Парафинов восък, Глицерил Олеат, Пропилен гликол
Грамаж: 40 ml
Противопоказания: липсват, но ако се проявят нежелани ефекти прекратете употребата. Мазта не повлиява неблагоприятно стомашно-чревния тракт или кожата на бебето

   

Важи при поръчка от сайта на дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на дрехи за бременни

Включително аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 95 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2019